Fram til nå (tonebardal)
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Fram til nå

HEEY. Da har jeg ankommet campen i Maynooth og til og med vært her i noen dager. Det er ca 60 (?) studenter her fra overalt. Men det er sykt mange tyskpratende her! Tyskland, Østerrike og Sveits. Men alle er veldig hyggelige, og etter kun tre dager her har alle fått ganske god kontakt allerede! Lederne og ambassadørene her er også flinke og hyggelige! Vi har vært veldig heldige! Den største forskjellen her fra Norge er at alle irene er så sykt hyggelige! De smiler til deg på gata og de ansatte i den offentlige transporten er superhyggelige! Særlig bussjåførene og de som jobber i kassa på butikken! 

Tida fram til nå har vi brukt mest til å bli kjent med hverandre, men vi har også hatt noen engelsktimer. Igår fikk vi også prøve oss på noen nye sporter. Tag rugby og rounders. Det var kult å prøve noe nytt, og etter en stund ble vi faktisk ganske gode. 


Elli og meg i engelsktime.


Idag var vi på tur til Dublin! Har aldri vært i der før, så jeg var ekstra spent. Byen var nydelig og levde definitivt opp til forventningene! Vi fikk gå for oss selv og finne på hva vi ville. Jeg endte opp med Ellinoren tysker og ei fra Østerrike. Vi dro først på en rød toetasjes buss, hop on hop off tour. Da fikk vi se hele byen og vi fikk også se hvor ølet Guinness lages! Det var interessant. Deretter handla vi litt og dro tilbake til Maynooth der vi bor. Maynooth University er det største universitetet i Irland og det er faktisk mange studenter her nå haha. Sitter i ett fellesrom med masse irske studenter. Og btw, alle her snakker her sinnsykt kult! Jeg håper så sykt jeg får aksenten her også. 

Ellinor og Stian på en buss mellom to terminaler på Heathrow, London. Herregud for en stor flyplass!


Stian, Linn og Ellinor. Vi er de eneste norske på leiren.


Og i Irland kjøre de på venstre side av veien. Det er noe jeg aldri kommer til å bli vant til haha.

 

Trykk på bildene for å gjøre de større.

    

    

    

    

Tok også noen bilder i Dublin. Bildene ble litt dårlige for det var litt vanskelig å ta bilde mens vi kjørte. Vi har også vært veldig heldig med været! Idag er faktisk første dagen det har regnet mens vi har vært her. 

Snart kommer det ett innlegg om plassen vi bor på :) Snakkes senereeee.

-Tone

  • 12.08.2013 kl.20:56
  Kos deg! :-)
  12.08.2013 kl.21:01
  Kos deg masse videre :)
  13.08.2013 kl.03:42
  Kos dæ masse! Vi må snakkes på skype snart!
  13.08.2013 kl.09:23
  Julie Iversen: jaa <3 kos dæ masse du og!!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Tone Bardal

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  cheap calling cards
  cheap calling cards

  bilde
  hits