Tur til Killarney (tonebardal)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Tur til Killarney

Heija. Forrige helg dro Meike, Sissel og jeg til Killarney. Vi tok buss i ca 2 timer til Dublin, deretter tog i 3-4 timer til Killarney. Rart at man kan reise tvers over landet på så kort tid!Opp nord der er hvor jeg bor. County Monaghan. Via Dublin også ned til Killarney som ligger i County Kerry. Vi kom fram ganske sent så det var ikke stort å gjøre før vi la oss etter en lang reise. Vi bodde btw til et par som jobber i EF. De har verdens søteste guttunge på et halvt år!

På lørdag var vi opp tidlig, før vi møtte resten av EF-studentene som bor i Killarney. Kos å endelig få møte de igjen! Har ikke møtt de siden campen i Maynooth som var for to måneder siden. Vi satt på bussen i ca 45 minutter før vi kom til Tralee. Der var det tid for paintball. Vi var hele 50 stk som skulle spille. 25 på hvert lag. Det var helt sinnsykt gøy! Arenaen vi spilte på var dritsvær, og jeg mistet tellingen på hvor mange ganger jeg ble skutt og hvor mange jeg skøyt. Artig var det hvertfall. Fikk med meg at vi vant da. Seff med meg på laget!

Den kvelden tilbrang vi med studentene som bor der. Føltes som om det var i går vi var på camp! 

På søndag brukte vi hele dagen på å reise hjem. Vi var veldig heldige med buss osv. For vi hadde typ fem minutter til overs på bussen fra Dublin til Monaghan, også tok det 5 min før taxien vår hjem kom på busstasjonen. Alt i alt en vellykket helg. Var deilig å få reist litt! :)


Meike (vertssøster) fra Tyskland, baby Luke, Sissel fra Danmark og meg.Meg og Max fra Sveits.


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Tone Bardal

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  cheap calling cards
  cheap calling cards

  bilde
  hits