Brukket finger og shopping x2 (tonebardal)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Brukket finger og shopping x2

Hola! Liten oppdatering for den siste uka. Forrige helg dro jeg med en haug med utvekslingsstudenter til Belfast. Don't worry, før du tenker at jeg var heldig som ikke ble bomba ned, så er det faktisk helt fredlig der nå. Selv om man kan se den tydelige grensa mellom "Team UK" og "Team Irland". Brukte stort sett hele dagen på shopping rett og slett. Det var faktisk ganske bra shoppinmuligheter der!


Linn fra Norge, Meike fra Tyskland, Sissel fra Danmark, Annemieke fra Tyskland og meg.


shopppaa

På onsdag klarte jeg og brekke fingern min. Høyre langefinger. Gjorde ikke noe med det den dagen, fikk vertsfar til å teipe sammen fingrene og thats it. Dro på skolen dagen etter, tok av teipen og fant en veldig blå finger. Dro på "sykehuset" her i Monaghan sammen med koordinatoren min som også jobber på skolen. Tok røntgen osv og kom tilbake tli skolen til siste time. Dagen etter måtte vertsmor og jeg kjøre helt til sykehuset i Drogheda fordi sykehuset her i Monaghan er så lite at de ikke kan gjøre noe selv. De sender bare alle videre. Satt mange timer i kø for å få to strips. Det var kos. Må ha på stripsene til jeg skal tilbake igjen om tre uker. Det var helt OK og slippe en skoledag altså, jeg skal ikke klage, men det var litt kjipt å gå glipp av non-uniform day som sikkert skjer en gang hvert skoleår.. Jeg kom inn til de siste tre timene da, så jeg fikk det da med meg.


Fingern er blåere i virkeligheten altsååååå. Har også blitt en reser til å skrive med venstre som du ser på bildet til høyre, og har problemer med å skrive på pcn siden fingrene sitter fast i hverandre..

 

I går tok jeg bussen og møtte Ellinor i Dublin. Vi brukte hele dagen på å catche opp, handle og spise. Koslig og endelig få møtt henne igjen etter nesten to måneder.


Ellinor<33
 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Tone Bardal

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  cheap calling cards
  cheap calling cards

  bilde
  hits