Skøytegåing i Belfast (tonebardal)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Skøytegåing i Belfast

På søndag dro ca 25 av utvekslingsstudentene i Monaghan på tur til Dundonald i Belfast. Der var det tid for Bowling og skøytegåing. Vi var helt sinnsykt mange som ville dra på turen, men bare ett fåtall fikk faktisk dratt. Heldigvis var jeg en av dem. De hadde bare booket så så mange bowlingbaner, så de kunne ikke la flere være med eller noe. Først spilte vi bowling noe som var DRITGØY. Neida. Jeg sugde og fikk ikke 100 poeng engang. Vi spilte tilogmed med gjerde..


Flinka spiller bowling.Deretter gikk vi på skøyter noe som var helt vanvittig artig haha. Det eneste vi gjorde var å gå rundt i ring, men jeg hadde det gøy uansett. Har ikke gått på skøyter på maange år, og det var en skikkelig rar følelse første gang jeg gikk ut på isen igjen. Det kom seg etter hvert. Gikk rundt i ring i to og en halv time uten pause. Tror jeg var den eneste som ikke tok pause en eneste gang, pluss at jeg var først på isen, og sist av. Skal definitivt gå på skøyter hjemme i jula.


Meike, Dalila, Sissel og meg.

Har ikke flere bildet atm, så det får komme flere senere :) • Maja
  28.11.2013 kl.22:17
  Hei, kan du lage et innlegg om hvorfor du valgte å dra til irland, hva som er bra, kulturforskjeller fra norge, hvordan folkene har tatt deg imot, om du har fått mange venner, osv. ? Det hadde vært veldig greit, for jeg prøver å bestemme meg for hvor jeg vil dra, og om jeg eventuelt skal dra på utveksling :D jeg hadde egentlig planer om å dra til usa, med fikk avslag på søknaden på grunnlag av at jeg har allergier mot pelsdyr og det var vanskelig å skulle finne familie til meg da....

  Vil du anbefale utveksling til Irland?  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Tone Bardal

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  cheap calling cards
  cheap calling cards

  bilde
  hits