Galway og Christmas Exams (tonebardal)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Galway og Christmas Exams

Hei! Siden sist har det skjedd mye rart, blant annet at jeg har vært på tur med alle utvekslingsstudentene på skolen til Galway. Galway er en studentby på vestkysten av Irland.

Vi var ca 50 stk og vi bodde på ett søtt lite hostel. Hadde problemer med å finne rommet vårt første gangen, for det var så mange ganger, dører og trapper for å komme seg dit. Dagen vi kom brukte vi bare på å gå rundt i byen og handle. Galway er en relativt stor by siden det er et populært universitet der. Gikk rundt å så, og fant tidenes søteste boksjappe. Lå i en bakgate, og det var helt tilfeldig at jeg fant den. Gikk inn, fant bøker fra vegg til tak og så senere at bokhandelen var blitt kåret til beste bokbutikk av Irish Times. Google.

 

Vi dro også til Cliffs of Moher. Er sikkert noen av dere som har sett bilder fra der tidligere. Dette er slik folk ser for seg at Irland ser ut.

 

Da vi kom hjem den fredagen var det tid for å lese til Christmas Exams som var hele denne uka. Hver prøve varte i en og en halv time som er vanlig prøvetid i Norge, men her er et ganske lenge siden de fleste prøvene varer i en halvtime, maks en time. Startet rolig på mandag med kun en prøve. Engelsk. Tirsdag var dagen jeg hadde gruet meg til en stund. Full dag. Tre prøver, i fysikk, musikk og matte. De tre verste fagene måtte selvfølgelig komme på samme dag. Det er ikke det at jeg ikke liker fagene, men de er bare så vanskelige. Men jeg kom meg gjennom dagen og hadde kun en prøve på onsdag (geografi) og en på torsdag (biologi). Var sykt godt å bli ferdig for det ble ikke mye tid til lesing, og defor måtte jeg sitte opp ganske sent kveldene før. På fredag hadde vi ingen prøver, men vanlig skoledag. Nesten alle irske på trinnet mitt gadd ikke å komme på skolen i det hele tatt. Jeg var ikke der fra morgenen av heller siden jeg var på sykehuset en time unna for å ta røntgen osvosv av fingeren min. Den er fin igjen nå, men det blir nok ikke mer basketball på meg.. Skjedde ikke noe på skolen den dagen heller. Satt i geografitimen og løste rubiks kube med læreren..

Må også si tusen takk til koordinatoren min Ms Lowry som har kjørt meg til Drogheda etter å ha vært klumsete. Hun har mått fått andre folk til å ta over timene side pga meg.. hehe

setter inn bilder senere 


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Tone Bardal

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  cheap calling cards
  cheap calling cards

  bilde
  hits