Endringer (tonebardal)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Endringer

Hei du. Lenge siden sist! Har skjedd litt av hvert etter jul bl.a. en fin tur til Belfast/Giant's Causeway med alle utveksligsstudentene på skolen. Har også feiret St. Patrick's day i Dublin den 17. mars. Har aldri sett så mye grønt på en og samme plass før. Også nytt siden sist så har vertssøstra mi fra Tyskland, Meike, bestemt seg for å avslutte året tidligere og dra hjem. Hun dro hjem nå på torsdag. Jeg var med henne til flyplassen midt på natten og tok bussen tilbake og kom tilbake i Monaghan til skolen begynte. Var oppe 36 timer i strekk før jeg endelig fikk lagt meg. Ble en ganske trøtt dag på skolen. Nå er jeg da alene siden hun har dratt, men det er bare tre uker til jeg skal til London med EF og påskeferien begynner. Har tenkt meg hjem i påska, så hvis du vil møtes er det bare å ta kontakt ;)

Har også klart å ødelagt skjermen på mobilen min, så den funker ikke lengre. Får tilsendt ny telefon hjemmefra og håper at den ankommer snart. Beklare at jeg er så sen til å svare/ikke har svart, men det blir fikset så fort som mulig.

Giant's Causeway


Utsikten fra hostelet vi bodde på nær Giant's Causeway

 

St. Patrick's Day

På bussen med Meike og ArianaAriana (Spania), Dalila (Italia), Sissel (Danmark), Meike (Tyskland), Helena (Østerrike/Sverige) og Prunelle (Sveits)


grønt


øh..en merman?

  • 23.03.2014 kl.22:36
  Hehe, virke som du kose dæ ;) Vi må næstn finn på nå i påska!!! :)
  safari promotion
  27.11.2014 kl.11:28
  i like kjekis  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Tone Bardal

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  cheap calling cards
  cheap calling cards

  bilde
  hits