tonebardal - - a year in Ireland
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Brukket finger og shopping x2

Hola! Liten oppdatering for den siste uka. Forrige helg dro jeg med en haug med utvekslingsstudenter til Belfast. Don't worry, før du tenker at jeg var heldig som ikke ble bomba ned, så er det faktisk helt fredlig der nå. Selv om man kan se den tydelige grensa mellom "Team UK" og "Team Irland". Brukte stort sett hele dagen på shopping rett og slett. Det var faktisk ganske bra shoppinmuligheter der!


Linn fra Norge, Meike fra Tyskland, Sissel fra Danmark, Annemieke fra Tyskland og meg.


shopppaa

På onsdag klarte jeg og brekke fingern min. Høyre langefinger. Gjorde ikke noe med det den dagen, fikk vertsfar til å teipe sammen fingrene og thats it. Dro på skolen dagen etter, tok av teipen og fant en veldig blå finger. Dro på "sykehuset" her i Monaghan sammen med koordinatoren min som også jobber på skolen. Tok røntgen osv og kom tilbake tli skolen til siste time. Dagen etter måtte vertsmor og jeg kjøre helt til sykehuset i Drogheda fordi sykehuset her i Monaghan er så lite at de ikke kan gjøre noe selv. De sender bare alle videre. Satt mange timer i kø for å få to strips. Det var kos. Må ha på stripsene til jeg skal tilbake igjen om tre uker. Det var helt OK og slippe en skoledag altså, jeg skal ikke klage, men det var litt kjipt å gå glipp av non-uniform day som sikkert skjer en gang hvert skoleår.. Jeg kom inn til de siste tre timene da, så jeg fikk det da med meg.


Fingern er blåere i virkeligheten altsååååå. Har også blitt en reser til å skrive med venstre som du ser på bildet til høyre, og har problemer med å skrive på pcn siden fingrene sitter fast i hverandre..

 

I går tok jeg bussen og møtte Ellinor i Dublin. Vi brukte hele dagen på å catche opp, handle og spise. Koslig og endelig få møtt henne igjen etter nesten to måneder.


Ellinor<33 • 0

  Tur til Killarney

  Heija. Forrige helg dro Meike, Sissel og jeg til Killarney. Vi tok buss i ca 2 timer til Dublin, deretter tog i 3-4 timer til Killarney. Rart at man kan reise tvers over landet på så kort tid!  Opp nord der er hvor jeg bor. County Monaghan. Via Dublin også ned til Killarney som ligger i County Kerry. Vi kom fram ganske sent så det var ikke stort å gjøre før vi la oss etter en lang reise. Vi bodde btw til et par som jobber i EF. De har verdens søteste guttunge på et halvt år!

  På lørdag var vi opp tidlig, før vi møtte resten av EF-studentene som bor i Killarney. Kos å endelig få møte de igjen! Har ikke møtt de siden campen i Maynooth som var for to måneder siden. Vi satt på bussen i ca 45 minutter før vi kom til Tralee. Der var det tid for paintball. Vi var hele 50 stk som skulle spille. 25 på hvert lag. Det var helt sinnsykt gøy! Arenaen vi spilte på var dritsvær, og jeg mistet tellingen på hvor mange ganger jeg ble skutt og hvor mange jeg skøyt. Artig var det hvertfall. Fikk med meg at vi vant da. Seff med meg på laget!

  Den kvelden tilbrang vi med studentene som bor der. Føltes som om det var i går vi var på camp! 

  På søndag brukte vi hele dagen på å reise hjem. Vi var veldig heldige med buss osv. For vi hadde typ fem minutter til overs på bussen fra Dublin til Monaghan, også tok det 5 min før taxien vår hjem kom på busstasjonen. Alt i alt en vellykket helg. Var deilig å få reist litt! :)


  Meike (vertssøster) fra Tyskland, baby Luke, Sissel fra Danmark og meg.  Meg og Max fra Sveits.

 • Tone Bardal

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  cheap calling cards
  cheap calling cards

  bilde  hits