tonebardal - - a year in Ireland
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Skøytegåing i Belfast

På søndag dro ca 25 av utvekslingsstudentene i Monaghan på tur til Dundonald i Belfast. Der var det tid for Bowling og skøytegåing. Vi var helt sinnsykt mange som ville dra på turen, men bare ett fåtall fikk faktisk dratt. Heldigvis var jeg en av dem. De hadde bare booket så så mange bowlingbaner, så de kunne ikke la flere være med eller noe. Først spilte vi bowling noe som var DRITGØY. Neida. Jeg sugde og fikk ikke 100 poeng engang. Vi spilte tilogmed med gjerde..


Flinka spiller bowling.Deretter gikk vi på skøyter noe som var helt vanvittig artig haha. Det eneste vi gjorde var å gå rundt i ring, men jeg hadde det gøy uansett. Har ikke gått på skøyter på maange år, og det var en skikkelig rar følelse første gang jeg gikk ut på isen igjen. Det kom seg etter hvert. Gikk rundt i ring i to og en halv time uten pause. Tror jeg var den eneste som ikke tok pause en eneste gang, pluss at jeg var først på isen, og sist av. Skal definitivt gå på skøyter hjemme i jula.


Meike, Dalila, Sissel og meg.

Har ikke flere bildet atm, så det får komme flere senere :)

 • 2

  10.11.2013

  Heisann, long time no see! Siden sist har vi hatt høstferie, Halloween og jeg har fjernet greiene jeg hadde på fingrene mine. Dro på sykehuset forrige fredag for å sjekke at alt var bra osv, noe det var. Tirsdagen etter (4 dager) spilte jeg min første basketballkamp. Det gikk utrolig bra. Vi vant, jeg fikk spille hele kampen, og jeg scoret tilogmed. Oppdaget etterpå at jeg hadde vært litt for ivrig og at jeg hadde klart å brekke en finger til. Denne ganger var det heldigvis venstrehånda, for jeg hadde ikke overlevd tre uker til hvor jeg er nødt til å skrive med venstre. Denne ganger  var det ringefingeren som var offeret. Dro tilbake på sykehuset på fredag og fikk de stripset sammen igjen. Satser på at jeg ikke trenger å ha på disse så lenge. Det begynner å bli småirriterende å dusje.    Den ER blåere i virkeligheten. Større og...

  Ellers har jeg vært i Dublin en gang eller to igjen. Vært på skolebesøk i Trinity College. Det var spennede, og litt rart å se alle turistene som alltid er der. Avdelingen vi besøkte var Law, og det var ganske spennede, selv om det ikke her helt i min interessesone. Var interessant å gjøre noe nytt da. Var også på en tur til Sligo som er på vestkysten av Irland. Var fint vær da vi var på stranda, men det var ganske mye regn da vi kom til byen og skulle handle. Tilbringte store deler av den tiden på en cafe. 


  Meike (Tyskland), meg, Sissel (Danmark) og Annemieke (Tyskland) på stranda i Co. Slgio.

  Rudy (ialia), Federico (Italia), meg og Annemieke i  Sligo, Co Sligo. Det regnet faktisk utrolig mye da bildet her ble tatt, selv om det ikke vises på bildet.


  Nå begynner det å nærme seg Christmas Exams. Disse er allerede i slutten av november, noe jeg syns er litt rart siden det ikke engang er desember og vi fremdeles kommer til å ha tre uker med skole etter dem.. Christmas Exams er kortere tentamener som vi har i ALLE fagene. Gleder meg til å ha 7 tentamener<3 Har også bestemt meg for å feire jul hjemme i Norge. Stort sett alle utveklingsstudentene drar hjem til jul, fordi det skjer faktisk ikke en dritt her i jula. Så jeg bestemte meg for å dra hjem for å tilbringe den med familien<3

  Moi, Kim (Sør-Korea) og Meike. Han går på en annen skole, derfor har han en annen skoleuniform :)))))

  Sneiks

 • Tone Bardal

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  cheap calling cards
  cheap calling cards

  bilde  hits